Menedzsment Akadémia

Egy tábor, ahol a szakmai fejlődés mellett egy szuper közösség, és csapatépítő programok várnak!

Töretlen siker után minden évben megrendezésre kerül szakmai nyári táborunk, a Menedzsment Akadémia, immár 32. alkalommal.

A közösségi élmény mellett biztosítjuk résztvevőink számára partnereink/előadóink révén, hogy olyan gyakorlati tapasztalatokat és szakmai ismereteket szerezzenek, amelyek kiváló kiegészítésként szolgálhatnak egyetemi tanulmányaik mellé, és segítik őket a munkaerőpiaci érvényesülésben. Az egyhetes tábor során új ötleteket, eszközöket és módszereket tudnak megismerni a résztvevők interaktív előadások és tréningek által, emellett fejleszthetik soft skilljeiket is, amiket később karrierjük során, és az élet minden területén alkalmazni tudnak. A szakmai ismereteken felül kiváló kapcsolatépítési lehetőséget nyújt táborunk, illetve a csapatépítések, esti közösségi programok során új barátokra is szert tehetnek a résztvevők.

Menedzsment Akadémia

Idei táborunk célja átadni az alapvető projektmenedzsment ismereteket, fontos projektmenedzseri skilleket, aktuális trendeket közgazdász és mérnök hallgatók számára egyaránt.

Az asszertív kommunikáció képzésünk szerepe, hogy olyan kommunikációs stílust tanítsunk meg a résztvevőknek, amellyel magabiztosan képesek feltárni gondolataikat és véleményüket, anélkül, hogy megbántanának másokat.

Projektmenedzsment workshopunk célja az alapvető projektszemlélet átadása a résztvevők számára, és a projektmenedzsment eszköztár legfontosabb, alapvető elemeinek átadása, saját tapasztalatszerzésen keresztül mind a tervezési, mind a megvalósítási szakaszban.

A kerekasztalbeszélgetés keretein belül különböző cégeknél dolgozó projektmenedzserek, vezetők, illetve szakkollégiumi seniorok lennének a vendégeink, akik a saját pályafutásuk alatti projektmenedzseri, vezetői tapasztalatokat, nehézségeket, valamint elméleti és gyakorlati tudást osztanának meg velünk. A beszélgetés során a résztvevők kifejthetik véleményüket az adott témáról, valamint kérdezhetnek az előadóktól.

Az utolsó nap folyamán egy rövid felkészítést követően a résztvevők gyakorlatba ültethetik a tábor során tanultakat. Csapatban dolgozva kell kidolgozni egy általuk kitalált projekt alapjait egy előre megadott témában. Ezt követően a nap egy versennyel zárul, ahol a megoldásaikat prezentálhatják a résztvevők szakmai zsűri előtt.

Menedzsment Akadémia 2020 képekben

Hogy néz ki a projekt a mi szemszögünkből?

Minden évben január elején egy projektvezető választás után megalakul a jellemzően 5-6 fős projektcsapat. A tagok a három szerepkör egyikét tölthetik be: marketing, szakmai, operatív.

A marketingesek a projektarculat és a kommunikációs ütemterv kidolgozásáért, és a social media posztok megalkotásáért felelnek. A szakmaisok dolgozzák ki a tábor szakmai koncepcióját, keresik fel partnereinket és tárgyalások keretében alakítanak ki sikeres együttműködéseket. Operatívosként legfőbb feladat a projekt pénzügyi hátterének biztosítása együttműködések és pályázatok által, emellett szerződések kötésében, a pénzügyi terv kidolgozásában és a helyszíni teendők koordinálásában vesznek részt.

Támogatóink