Területek az MSZK-ban

Az MSZK 6 különböző területre épül – szakmai, gazdasági, PR, marketing, tehetséggondozás és operatív. Minden terület élén a területi vezetők állnak, akiknek a munkáját az elnök felügyeli, és a Vezetőség Operatív Támogatója segíti. Ők nyolcan alkotják az MSZK vezetőségét. A különböző területek más és más feladatot látnak el a szervezet életében, viszont minden egyes terület aktívan kiveszi a részét a projektek támogatásából. Az MSZK tagjai számára a területekre történő jelentkezések minden félév elején (Szeptemberben és februárban) történnek, míg a tagjelöltek a szakkollégiumba történő felvételt követő rövid integrációs folyamat után választanak területet (November eleje).

Szakmai terület

Szakmaiság, Gyakorlat, Közösség! A szakmai terület biztosítja az MSZK hármas alappillére közül az elsőt. Ez a csapat tervezi, szervezi és irányítja a képzési rendszerünk elemeit és tartja a kapcsolatot az előadókkal. Ezek finanszírozásáért együttműködik a Gazdasági területtel, valamint a mindenkori projektek kurzusainak minőségbiztosításért felel.

Szakmai terület ikon
Gazdasági terület ikon

Gazdasági terület

Az MSZK pénzügyi stabilitásáért felel. Feladatai pénzügyi kérdésekben való döntéshozatal, a költségvetés tervezése, forrásteremtés, szerződések írása és adminisztrációja, pályázatírás és pályázatkezelés és a mindennapi gazdasági ügyek kezelése.

Tehetséggondozási terület

Az MSZK HR-rel foglalkozó területe. Az a feladata, hogy a tagokkal, mint egyénekkel és, mint közösséggel foglalkozzon. Támogatja az MSZK-s karrierút tervezését, foglalkozik a közösségi programokkal, táborokkal és a seniorokkal való kommunikációval.

Tehetséggondozási terület ikon
Operatív terület ikon

Operatív terület

Hatékony működés? Megfelelő infrastrukturális háttér nélkül lehetetlen. Az Operatív terület dolgozik érte! Ez a csapat támogatja a projekteket és képviseli ezeken belül a projektmenedzsment színvonalát. Ellenőrzi és felügyeli a beszámolórendszert. Felel a közös munkaterekért, az irodáért minden értelemben, az eszközigényekért és az IT-rendszerek naprakészségéért.

Marketing terület

A terület az MSZK intenzív marketing tevékenységének koordinációjáért felel.

Marketing terület ikon
PR terület ikon

PR terület

A “PR” kifejezés a Public Relations rövidítése, így nem nehéz kitalálni, hogy fő feladatuk a partnercégekkel, szakkollégiumokkal és más szervezetekkel való kommunikáció. Lételemük a kapcsolatépítés, és az ebből való kölcsönös profitálás megteremtése. Folyamatosan kutatják azokat a lehetőségeket, amelyek során hidakat  tudnak építeni a partnerek és tagságunk között.

Abban az esetben, ha szakkollégiumunk bármilyen külső támogatásra szorul, az ő feladatuk előteremteni azt – méghozzá ezeket a csatornákat felhasználva. Ők szervezik a karrieresteket, de találkozhatsz velük a budapesti állásbörzéken és az össsz-szakkollégiumi eseményeken is. Az alulról szerveződés nyomán folyamatosan megújulnak, új folyamatokat és lehetőséget találnak, kutatnak és fejlődnek.

Ha szeretnéd fejleszteni a tárgyalástechnikád és a fogalmazáskészséged, és nem riadsz vissza a komfortzónád elhagyásától, jelentkezz  hozzánk, és legyél az egyik legdinamikusabb terület tagja!