PénzÜGYES – Középiskolai Pénzügyi Vetélkedő

Mutassátok meg, hogy ti vagytok a legjobbak!

Versenyünk célja

Te ügyesen bánsz a pénzzel? Egyáltalán mit is jelent a pénz világa? Csapatunk ezen kérdéseket nyitja meg a Vetélkedő által. A programban résztvevő középiskolás diákok számára hívjuk fel a figyelmet pénzügyi tudatosságra. A gimnáziumban elsajátított tudásanyagot megmutatjuk a gyakorlatban, és hidat képezünk az eddig megszerzett ismeretek és az általunk, gazdasági területen tanuló egyetemisták által a mindennapi életben is használt pénzügyi témák között.

A verseny felépítése

9-12. osztályos diákok jelentkezését várjuk 4 fős csapatokban. A résztvevő csapatok március 28-án induló online fordulón keresztül készülhetnek fel a helyszíni döntőre. A legjobb 12 csapat április 13-án, szombaton mérheti össze tudását értékes nyereményekért, egy interaktív, workshopokkal és játékokkal tarkított budapesti záró fordulóban.

Jelentkezés

A versenyre való jelentkezés az ITT elérhető Google form kitöltésével lehet megerősíteni. A jelentkezés során megadott e-mail címre küldjük az online feladatokat, valamint az alábbi webhelyről le is tölthetitek. A jelentkezésetek a versenyre az online forduló kitöltésével erősíthetitek meg. A word dokumentumot le tudjátok tölteni, a helyes válaszokat be tudjátok írni a feladatnak megfelelően. Amikor ezzel készen vagytok, e-mailben várjuk megoldásaitok. A penzugyes@mszk.bme.hu címre. Ezen forduló kitöltése alapján a legjobb 12 csapat jut tovább. Legyetek ti a legjobb PénzÜGYESek!