Ismerd meg a KPMG-t!

kpmg

A KPMG sztori

1989-ben nyitotta budapesti irodáját a KPMG, elsőként a kelet-közép-európai régióban. Tagvállalatainknál 1000 munkatárs dolgozik – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati szolgáltatásokat, míg a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújt magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek és külföldi befektetők számára. Iparágspecifikus szolgáltatásokat kínálunk többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén.

Tanácsadóink nemzetközi kompetenciával rendelkeznek az energiaszektorban, a turizmus- és sportfejlesztés, a regionális és osztott szolgáltató központok fejlesztése és üzemeltetése terén, valamint a magántulajdonú társaságok támogatásában. Budapesten működik a KPMG adóügyviteli központja is, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy segítsük ügyfeleinket a nehezebb gazdasági környezetben egyebek mellett a számvitel, a pénzügyi restrukturálás, a készpénz- és likviditásmenedzsment, az üzleti hatékonyság fejlesztése, valamint hatékonyabb adózási rendszerek és eljárások kialakítása terén.

A befektetők jobb kiszolgálása érdekében egyes országokra, nyelvterületekre specializálódó csoportokat hoztunk létre – ilyen német, izraeli, japán és koreai szakmai csoportunk.

Veres László – adótanácsadás

“Rengeteg uniós és nemzetközi egyezményre, folyamatosan változó jogszabályra kell figyelni, ami állandó éberséget igényel. A naprakészség, a megoldások keresése, és megtalálása teszi érdekessé a munkát”

 

Balogh Kitti – könyvvizsgálat

“Nagyon változatos a munkám – sok időt töltök az ügyfeleinknél, megismerhetem egy bank háttérfolyamatait vagy egy erőmű működését is. Legfőbb feladatom a folyamatok, a könyvvizsgálat koordinálása, segítése és az ügyfél-kommunikáció”

Wéber Mátyás – üzleti tanácsadás

„Sokféle iparágban, sokféle ügyfelet és üzleti, szervezeti problémát ismerhetek meg. A projektek nagyon pörgősek, és változatosak: a projektmenedzsmenttől egészen pénzügyi modellezésig, de vannak kifejezetten stratégiaalkotási megbízásaink is.”

Noszkó Ágnes – KGSH

„Skandináv országbeli cégek áfabevallásaival foglalkozom – a munkában analitikus szemléletmód és rendkívüli precizitás szükséges. Egy pörgős nap igazi nemzetközi környezetben, utána jöhet a TRX.”

Varga Balázs – IT Specialista

„A munkámnak köszönhetően rengeteg ismerőssel és baráttal gazdagodtam. A cég IT infrastruktúráját működtetjük – a kollégák problémával fordulnak hozzám és barátként távoznak.”

10 érv a KPMG mellett!

  1. Gyors szakmai fejlődési lehetőség
  2. Versenyképes bér és juttatások
  3. Nemzetközi csapat, ügyfélkör és projektek
  4. Kollégáink az elmúlt években 13 országában vettek részt külföldi kiküldetésen.
  5. 300 tréningprogram
  6. IPhone minden teljes állású dolgozónknak
  7. Az átlagéletkor: 29 év
  8. Sportolás és céges bulik
  9. Kollégáink 84%-a büszke arra, hogy nálunk dolgozik.
  10. Átlagosan évente 64 tréningóra/fő